Pentru economia judeţului Dâmboviţa sunt disponibile 58 de locuri de muncă

locuri-de-muncaCa întotdeauna, locurile de muncă vacante oferite de piaţa de muncă internă sunt mai puţin numeroase decât cele oferite de spaţiul european.
Dar şi aşa, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 58 de locuri de muncă, din care 10 pentru persoanele cu studii superioare, în domenii precum inginer mecanic, economist, reprezentat comercial, consilier financiar bancar, analist ajutor, contabil şi două posturi pentru asistenţi medicali.
34 de locuri sunt pentru persoanele calificate, ocupaţiile solicitate fiind cele de confecţioner articole textile, şofer, sudor, casier, coafor, lucrător comercial, finisor terasamente, dulgher, vânzător şi tâmplar.
La acestea se adaugă 14 locuri de muncă vacante pentru muncitorii necalificaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

HOŢIE MACABRĂ Profana morminte ca să le ia banii morţilor

Imagini de groază descoperite de jandarmii dâmboviţeni în cimitirul din Răcari, răscolit de un hoţ. O hoţie macabră l-a făcut pe un bărbat de 35 de ani să profaneze mai multe morminte şi să tulbure somnul răposaţilor, ca să le ia banii care i-au însoţit la plecarea pe lumea cealaltă. […]