Nicio stradă fără asfalt la Dragodana

La capitolul infrastructură rutieră, edilul comunei Dragodana, Gheorghe Sandu a iniţiat un proiect îndrăzneţ -Nicio stradă fără asfalt. Din 2016 şi până în prezent, s-au asfaltat 15 km de străzi. Şi comuna Dragodana beneficiază de investiţii cu finanţare prin PNDL. Este vorba despre modernizare drumuri comunale, 9,974 km, o investiţie în valoare de 8,477,268.00 lei pe PNDL 2. Proiectul este implementat în procent de 50%.
După cum ştim comuna Dragodana este tranzitată de DN 72. Astfel pietonii sunt supuşi unui pericol mare şi anume accidentele rutiere. Astfel, administraţia condusă de edilul Gheorghe Sandu a demarat un proiect de amenajare trotuare. DN 72 tranzitează comuna Dragodana pe o distanţă de 7 km, iar până în prezent administraţia locală a reuşit să amenajeze trotuare pe o distanţă de 4 km. Investiţia va continua şi anul acesta privind amenajarea de trotuare.
Şi la capitulul cadastrare, comuna Dragodana a făcut paşi importanţi. Pe domeniul educaţional, comuna Dragodana se poate mândiri. Pe ultima sută de metri se află investiţia ce vizează finalizarea unei grădinţe cu program prelungit la standarde europene.
În faza de evaluare se află la ADR Sud Muntenia şi proiectul ce vizează o şcoală modernă în Dragodana. Şi pentru că suntem la capitolul educaţie, edilul Gheorghe Sandu ne-a mărturisit că de doi ani, elevii foarte buni ai comunei primesc burse.
În comuna Dragodana sunt investii şi cu finanţare pe GAL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CADASTRU Şl CARTE FUNCIARĂ A IMOBILELOR DIN 149 UAT-URI

Finanţarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional – Proiectul major privind „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”. Si localităţi dâmboviţene beneficiază de acest proiect : PETREŞTI, DRAGO- DANA I. L. CARAGIALE, BUCŞANI, GURA OCNIŢEI, […]