Moş Crăciun a sosit cu daruri şi bucurie la Centrul Medico-Social din Ghergani, oraşul Răcari

0 0

Bătrânul cu barba ninsă a poposit cu sacul plin cu daruri şi a adus cu el multă veselie şi la Centrul Medico-Social din Ghergani, oraşul Răcari. Administraţia din Răcari şi Moş Crăciun au făcut o bucurie seniorilor de Centrul Medico-Social din Ghergani, fiind alături de aceştia în prag de sărbători. Nu au lipsit preoţii care au oficiat o slujbă religioasă. Edilul Marius Caraveţeanu le-a adresat un gând bun seniorilor. Elevii Liceului Ion Ghica din Răcari au susţinut un program de colinde.
Întreaga acţiune a fost condusă de emoţii, iar micile atenţii oferite gazdelor au completat scopul principal al acesteia, petrecerea câtorva momente în compania beneficiarilor căminului, pentru care apropierea sufletească rămâne cel mai mare dar.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Moş Crăciun, crăciuniţe, spiriduş şi sacul plin cu daruri şi multă veselie, la Răcari

Moş Crăciun însoţit de crăciuniţe şi spiriduşi, a sosit pentru al 10-lea an consescutiv la Răcari. Marţi de dimineaţă, un Moş de poveste, crăciuniţele şi spiriduşul au ajuns în Răcari şi s-au plimbat cu trăsura prin Ghimpaţi, Răcari şi Ghergani. Prima oprire a moşului a fost la Grădiniţa Ghimpaţi. Alaiul […]