MORENI Şl TORRES NOVAS ŞI-AU DESEMNAT AMBASADORII DE TINERET

0 0

moreniLa sfârşitul saptamânii trecute, au fost publicate Listele privind validarea punctajelor şi a tinerilor din Moreni şi Torres Novas care au fost selectaţi pentru participarea la Schimbul bilateral de tineri care se va desfaşura în Municipiul Moreni, în perioada 25.04.2013 – 11.05.2013. Acest schimb bilateral se va desfaşura în cadrul proiectului „AMBASADORUL DE TINERET”, finanţat de Comisia Europeana prin Programul Tineret în Acţiune şi Agenţia Naţionala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formarii Profesionale.
Luni, 25 februarie 2013, în Sala de Festivitaţi a Primariei Municipiului Moreni, a avut loc întâlnirea tuturor tinerilor din Moreni care au aplicat în cadrul acestei selecţii. Pe lânga cei 12 tineri care au fost selectaţi pentru participarea la schimbul bilateral, toţi ceilalţi aplicanţi vor fi implicaţi activ în perioada schimbului de tineri, întrucât prin cererea de finanţare au fost incluse şi activitaţi de voluntariat. Cu alte cuvinte, tinerii care nu au fost selectaţi, în masura în care îşi doresc acest lucru, vor activa ca voluntari la unele dintre activitaţile incluse în agenda zilnica a schimbului de tineri. De aceea, am avut de la bun început ca slogan al acestui proiect „O 9 şansa pentru fiecare!”.
Tinerilor selectaţi li s-au prezentat primele activitaţi pre-mergatoare care trebuie întreprinse alaturi de ceilalţi 12 tineri din Torres Novas şi au fost întocmite formalitaţile necesare. De asemenea, au fost prezentate modalitaţile de realizare a acestora, precum şi paşii pe care trebuie sa-i parcurgem împreuna cu partenerul portughez pâna la momentul desfaşurarii activitaţii principale a proiectului: schimbul bilateral de tineri.
Le mulţumim tuturor tinerilor care au aplicat în cadrul acestei selecţii şi alaturi de tinerii selectaţi şi de echipa de implementare a proiectului sa dovedim ca vocea tinerilor este întotdeauna foarte importanta! Şi ca întotdeauna putem dovedi ca de viitorul tinerilor depinde viitorul tuturor, viitorul nostru comun din Uniunea Europeana!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pensionarii dâmboviţeni se pot pregăti pentru depunerea cererilor pentru biletele de tratament

Începând cu data de 11 februarie 2013, la Casa Judeţeana de Pensii Dâmboviţa au început înre-gistrarile cererilor pentru bilete de tratament. Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicita bilet. Prin cerere solicitantul poate opta pentru cel mult 3 staţiuni. […]