Moreni: Infrastructura locală este modernizată cu bani de la bugetul local, de la Consiliul Județean și pe fonduri europene

Date:

La Moreni  modernizarea și dezvoltarea infrastructurii rutiere din localitate a continuat  cu Strada Pompelor , care a  fost recent asfaltată. Lucrările au fost executate prin proiectul „Modernizare infrastructură rutieră”, finanțat din Programul Județean de Dezvoltare Locală în cadrul asocierii dintre municipiul Moreni și Consiliul Județean Dâmbovița.

 Tot prin această asociere dintre municipalitatea morenară și administrația județeană, vor fi reabilitate și modernizate, cu finanțare de la bugetul local și de la bugetul județului, următoarele străzile: Independenței (tronson 137 – 167A), Independenței (tronson 136 – 178A),  Nicolae Iorga și Crângului (lucrări demarate). 

Pe de altă parte, cu finanțare europeană nerambursabilă, lucrările de modernizare și reabilitare pe strada Democrației sunt în plină desfășurare, în acest moment turnându-se primul strat de asfalt. Acestea sunt executate în cadrul proiectului ,,Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...