Modificări la Programul Naţional de Dezvoltare Rurală

0 0

plugPotrivit unui proiect al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, deţinătorii de ferme familiale ar putea fi sprijiniţi cu fonduri europene pentru investiţii în dotarea acestora. Banii vor putea fi utilizaţi pentru cumpărarea de utilaje sau pentru construcţii, în cazul fermelor zootehnice. Pentru materializarea acestui proiect sunt necesare modificarea Programului Naţional de Dezvoltare Rurală şi obţinerea, în acest sens, a acordului Comisiei Europene.
Ministerul Agriculturii urmăreşte deschiderea unei noi sesiuni de depunere de proiecte pe Măsura 121, dedicată exploataţiilor de semisubzistenţă, în vederea dezvoltării activităţilor agricole de piaţă.
Vor fi finanţate proiecte tip acordate cu titlu gratuit agricultorilor şi a căror valoare se încadrează între 5.000-50.000 euro. Pentru a beneficia de o astfel de finanţare, respectiva activitate economică desfăşurată în ferma familială trebuie înregistrată şi autorizată conform legii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mirajul petrolului românesc România i-a ajutat pe austrieci să devină lideri pe piaţa benzinei, în estul Europei

OMV a fost fondată în 1956, fiind fosta Administraţie Minerală Austriacă, având sediul central la Viena, iar la Bucureşti, biroul central. Deci, în 1956 s-a înfiinţat „Managementul Austriac al Produselor Petroliere, societate pe acţiuni” care era controlată de sovieticii reprezentaţi de „Managementul Rusesc al Produselor Petroliere” (SMV). Trebuie menţionat faptul […]