Published On: mar, ian. 22nd, 2019

Ministrul Rovana Plumb a promis că problemele stringente din sisitemul educaţional dâmboviţean se vor rezolva în curând

Ministrul Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa a anunţat public că în perioada imediat următoare va găsi soluţii pentru rezolvarea problemelor din sistemul educaţional dâmboviţean.
În urma întâlnirilor cu primarii din zona Pucioasa – Fieni, i-au fost semnalate o serie de probleme legate de lipsa microbuzelor şcolare, lipsa căldurii din unele unităţi şcolare, cum este cazul unei şcoli din Doiceşti.
Întrebată dacă are în vedere şi problema legată de şcoala din Malu cu Flori unde 186 de copii învaţă în doar patru clase, în două schimburi, ministrul Rovana Plumb a afirmat cu convingere că în cel mai scurt timp problemele vor fi soluţionate.
În ceea ce priveşte microbuzele şcolare, chiar şi ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Constanţa, că în 2019, din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRP) vor fi achiziţionate 2.300 de microbuze şcolare pentru elevii din mediul rural.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>