Mesajul de mobilizare pentru întreg judeţul Dâmboviţa, dat de pe Valea Cricovului pentru PSD

Pe 26 mai, Victorie PSD! Acesta a fost mesajul de mobilizare pentru întreg judeţul Dâmboviţa, dat vineri, 19 mai, chiar din municipiul Moreni de către liderii dâmboviţeni ai PSD la primul miting electoral din judeţ.
Sala Clubul Flacăra din Moreni sa dovedit neîncăpătoare pentru sutele de membrii şi simpatizanţi ai PSD care s-au întâlnit cu preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, candidatul numărul 1 pe lista de europarlamentare a pSd.
Deputatul Corneliu Ştefan, preşedinte executiv PSD Dâmboviţa, a fost cel care a făcut oficiile de gazdă şi care a punctat importanţa zilei de 26 mai 2019, ziua în care votul cetăţenilor trebuie să ofere şansa PSD de a trimite cât mai mulţi patrioţi pentru că România merită mai mult.
Constantin Dinu, edilul municipiului Moreni, a făcut o scurtă prezentare a investiţiilor din urbea pe care o conduce.
Şi preşedintele CJ, Alexandru Oprea a avut un mesaj clar şi concis privind demersurile concrete care se fac pentru dezvoltarea întregului judeţ cu sprijin de la centru şi de la viitorii europarla-mentari PSD, în frunte cu Rovana Plumb.
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, candidatul numărul 1 pe lista de europarlamentare a PSD a vorbit despre priorităţile viitorilor europarlamen-tari PSD în Parlamentul European privind dezvoltarea şi prosperitatea României la standarde europene.
Rovana Plumb a subliniat faptul că România merită mai mult respect, românii merită mai mult respect iar pe 26 mai, echipa PSD cu sprijinul cetăţenilor va reuşi să pună România acolo unde îi este locul în Europa.
Au mai fost prezenţi în sală, deputaţii Claudia Gilia şi Carmen Holban, consilieri judeţeni,vicepreşedintele PSD, Radu Popa, secretarii executivi ai PSD Dâmboviţa Sebastian Marin şi Cristian Avanu, alţi social-democraţi dâmboviţeni, primarii de la Răzvad, Ocniţa, Gura Ocniţei, Iedera, Vişineşti, Valea Lungă şi chiar şi viceprimari din zonă şi Andrei Plumb, coordonatorul de campanie al PSD Dâmboviţa pentru europarlamentare.
A fost cel mai mare miting electoral organizat în ultimii ani în această zonă a judeţului şi care s-a încheiat într-o atmosferă cu totul şi cu totul deosebită, simţindu-se în toată sala, unitatea unei echipe puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ALDE Dâmboviţa: Vom obţine un scor bun pe 26 mai şi ne dă încrederea pentru scopul principal de la finele anului 2019, Tăriceanu, preşedinte

Targetul ALDE Dâmboviţa pentru alegerile din 26 mai este de peste 9% în contextul în care ALDE şi-a stabilit ca obiectiv câştigarea a 5 mandate de europarlamentar. Potrivit preşedintelui ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru, organizaţia municipală pe care o conduce este în plin proces de consolidare, însă de la o zi […]