Lucrările la Piaţa Mihai Viteazul vor fi gata până la sfârşitul anului

0 0

cristian stanCu prilejul vizitei efectuate ieri dimineaţă pe şantier, primarul Cristian Stan a reafirmat că se doreşte finalizarea, înainte de termen, a lucrărilor de reabilitare şi modernizare din perimetrul Pieţei Mihai Viteazul. Este vorba de o investiţie de 17 miliarde de lei – fonduri de la bugetul local, în proiect fiind prevăzute refacerea pavajului, refacerea aleilor de acces, înlocuirea mobilierului stradal şi refacerea iluminatului. Primarul Cristian Stan a mai precizat că această primă etapă de modernizare a zonei centrale va fi urmată de proiecte pentru Parcul Mitropoliei şi Piaţa Tricolorului.
Adăugând aici proiectele de reabilitare a clădirii Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi a Cine-matogra-fului Independenţa, se poate spune că, în următorii ani, va fi schimbat complet aspectul zonei centrale a oraşului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conducerea IŞJ, nemulţumită de rezultatele de la Bacalaureat

Cu privire la rezultatele obţinute în Dâmboviţa, la examenele naţionale, sesiunea de vară, inspectorul şcolar general, prof. Sorin Ion, a remarcat plusul de la Evaluarea Naţională – comparativ cu anul trecut, dar şi contraperformanţa de la Bacalaureat. Concret, inspectorul general s-a declarat mulţumit după Evaluarea Naţională, dacă nu neapărat datorită […]