Lucrări la reabilitarea şi extinderea sistemului de apă şi apă uzată din Târgovişte

În cadrul Proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, cofinanţat de Uniunea Europeană prin POS Mediu, sunt în derulare opt contracte de lucrări. Trei dintre acestea se desfăşoară la Târgovişte şi sunt în stadii diferite de execuţie, după cum urmează:
În cadrul CL 1 – „Lucrări la sursele de apă ale Municipiului Târgovişte” s-a finalizat activitatea de proiectare şi organizarea de şantier, s-au executat 3 foraje noi şi împrejmuiri la toate cele 33 de foraje şi s-au montat tablourile electrice la puţurile de pe fronturile de captare şi în gospodăriile de apă. În prezent, se execută lucrări la gospodăria de apă Dragomireşti Nord, la reabilitarea staţiei de pompare de la Priseaca, la reabilitarea camerei de vane de la gospodăriile de apă Dragomireşti Nord şi la reabilitarea forajelor pe fronturile de captare Dragomireşti Nord, Zăvoi şi Măneşti. De asemenea, au început lucrările la conducta de aducţiune – firul 1 de la gospodăria de apă Priseaca la Târgovişte.
De la începutul anului, în cadrul proiectului CL 2 – „Reabilitarea staţiei de epurare Târgovişte Sud”, s-au executat lucrări de construcţie la clădirea administrativă şi ateliereul mecanic, lucrări de instalaţii – montaj la clădirea tehnică, bazinele de aerare, staţiile de pompare şi reţelele tehnologice (conducte de apă uzată, conducte de nămol, pompe de nămol, canalizare apă menajeră). S-au executat, de asemenea, lucrări de construcţie şi instalaţii sanitare şi termice la atelierul mecanic. La clădirea administrativă s-au finlalizat şarpanta şi învelitoarea, s-au realizat finisaje interioare: montaj gresie şi faianţă, zugrăveli şi s-au executat instalaţii electrice sanitare, termice. La bazinele de aerare s-au montat grătarele pasarelă, sistemele de aerare, batardourile şi deversoarele, s-au montat instalaţiile electrice: circuite de alimentare la utilaje, cutii locale de acţionare, împământare. La clădirea tehnică s-au montat echipamentele de deshidratare nămol şi pompele.
în ceea ce priveşte CL 3 -„Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare Târgovişte” de la începutul anului, până în prezent au fost executate aproximativ 1 km de reţea de apă şi 1,2 km reţele canalizare, rezultând un total de 2 km reţele executate din ianuarie până în prezent. La reabilitarea reţelelor de apă de joasă şi înaltă presiune, de la începutul anului s-au executat lucrări pe străzile Laminorului, Crăiţelor, Calea Bucureşti, Cpt. Tudorică Popescu, Bd. Regele Carol I, Bd. Independenţei şi Col. Stan Zatreanu, acestea aflându-se în diferite stadii de execuţie. Pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor gravitaţionale de canalizare Antreprenorul a executat lucrări pe străzile Cronicarilor, Luceafărului, Oltului, Strada 1, Ion Neculce, Porumbeilor, Miron Costin, Fructelor, Fluieraşi, Cocorilor, Zorilor, Câmpulung-Zorilor, Liliacului, Prutului, Radu cel Mare – Udrişte Năsturel, Şerban Greceanu, Cpt. Tudorică Popescu – Dinu Lipatti, Vasile Florescu, Cernăuţi, Hotin, Cpt. Tudorică Popescu, Radu Popescu, Şoseaua de Centură, Stadionului, Radu cel Mare-Popa Şapcă şi Diaconu Coresi-Radu cel Mare, acestea aflându-se în prezent în diferite stadii de execuţie. De asemenea, Antreprenorul mai execută lucrări la staţiile de pompare SP 1 şi
SP 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 3.000 de pensionari dâmboviţeni vor pleca la tratament balnear anul acesta

În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de vineri, a fost prezentată şi o sinteză a situaţiei biletelor de tratament balnear repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice pentru beneficiarii din judeţul Dâmboviţa. „Astfel, în anul 2013, Casei Judeţene de Pensii Dâmboviţa i-au fost repartizate iniţial, de către Casa Naţională de Pensii […]