Loc de joacă inaugurat în Cartierul CFR

In cadrul programului finanţat exclusiv de la bugetul local, a fost inaugurat încă un loc de joacă, de această dată în Cartierul CFR. Obiectivul are o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi este situat pe Strada Păcii, o locaţie până de curând acoperită de bălării şi grămezi de pământ. Pe lângă aparatele de joacă şi ssuprafaţa acoperită cu tartan a fost montat mobilier stradal nou şi amenajat sistem de iluminat.
Cu prilejul inaugurării, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a precizat că mai sunt în lucru încă trei locuri de joacă, în microraioanele XII, VI şi III şi că, tot în Cartierul CFR, va mai fi realizată o investiţie similară , într-o locaţie mai generoasă care va permite şi amplasarea de aparate de fitness.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Analiză AFIR privind eligibilitatea cererilor de finanţare depuse pentru pomicultură

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a primit solicitări de finanţare în valoare totală de 164,8 milioane de euro pentru 367 cereri de finanţare conforme depuse prin submăsura 4.1a „Investiţii în exploataţii pomicole”, de la demararea în 2015 a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 şi până în prezent. Din […]