La Universitatea Valahia din Târgoviște, cea de a 4-a ediție a conferinței internaționale “Interferențe globale în societatea cunoașterii” 

Date:

 În perioada 27-28 octombrie 2023 s-a desfășurat la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, cea de a 4-a ediție a conferinței internaționale “Interferențe globale în societatea cunoașterii” – GIKS 2023. 

 Manifestarea științifică emblematică pentru Facultatea de Științe Economice a reunit peste 100 de specialiști (cadre didactice universitare, cercetători, doctoranzi și practicieni în domeniul economic) proveniți din 10 țări: Albania, Algeria, Bulgaria, Cameron, Canada, Ciad, Croația, Grecia, Franța și România. Lucrările științifice prezentate au generat subiecte interesante de discuție, demonstrând preocupările participanților legate de actualul context economic generat de criza post-pandemică și de cele două conflicte militare în curs (Ucraina-Rusia, respectiv Israel), respectiv de rolul digitalizării în sporirea eficienței proceselor economice. 

 La reușita acestui eveniment au contribuit partenerii instituționali: 

Institutul CEDIMES, Franța, Association International des Economistes de Langue   Française (AIELF), Asociația Facultăților de Economie din România (AFER),  Association Internaționale de la Francophonie (AUF), European Management and Marketing Association (EUMMAS), Institutul de Studii Financiare – ISF. 

” Mulțumiri adresăm Asociației AVES, Asociației Alumni Valahia, dar și echipei de organizare formată din cadre didactice ale FSE și studenți voluntari! 

Să ne reîntâlnim cu bine la ediția următoare prin care vom marca 30 de ani de la prima manifestare științifică în domeniul economic organizată la Universitatea Valahia din Târgoviște! „, a transmis conducerea Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Valahia Târgoviște 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...