La Stadionul „Eugen Popescu” a început montarea instalaţiei de nocturnă

0 0

La stadionul „Eugen Popescu” au început şi lucrările de montare a proiectoarelor primei instalaţii de nocturnă din istoria principalei arene sportive a judeţului Dâmboviţa, urmând ca, la începutul săptămânii viitoare, cei 4 stâlpi ai instalaţiei, complet echipaţi, (din care 3 cu o înălţime de 36 de metri şi unul cu înălţimea de 30 de metri), să fie ridicaţi pe poziţia finală.
Nocturna de pe stadionul „Eugen Popescu” este una performantă, cuprinzând nu mai puţin de 160 de corpuri de iluminat, fiecare corp de iluminat fiind alcătuit din 30 de proiectoare LED.
În paralel, continuă montarea ultimilor stâlpi aferenţi tribunei metalice, fiecare având o înălţime de 16 metri, precum şi lucrările de turnare a gradenelor la tribuna veche, dar şi săpăturile pentru reţelele de utilităţi.
„Pentru a evita orice speculaţii, vreau să asigur toţi iubitorii fotbalului că ne dorim, poate mai mult decât oricine, finalizarea proiectului!
Eu sunt primul care-şi doreşte ca echipa să joace cât mai repede pe gazonul local. Primăria Târgovişte susţine necondiţionat Chindia.
Vom rezolva şi problema infrastructurii şi vom intra pe un drum drept al performanţei sportive. (…) Aşa stau lucrurile în legătură cu modernizarea stadionului din Târgovişte şi vă asigur că tot actuala echipă a Primăriei Târgovişte va asigura şi Chindiei o arenă modernă până la finalul acestui an, sub rezerva existenţei însă a unei resurse financiare consistente”, a precizat primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aproape 90% dintre elevii şi preşcolarii dâmboviţeni sunt prezenţi la cursuri în această săptămână

Ca urmare a adoptării Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă nr. 119/07.05.2021, 366 unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa vor funcţiona în scenariul 1 începând de luni, 10 mai 2021 (cu 15 mai multe faţă de săptămâna în curs), iar 139 unităţi de învăţământ vor funcţiona în scenariul 2.Din […]