La nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost finalizat proiectul: „TURISM BALNEAR DÂMBOVIŢEAN. TRADIŢIE Şl CONTINUITATE”

0 0

junalisti dambovitaConsiliul Judeţean Dâmboviţa a implementat, la nivelul judeţului, proiectul „Turism balnear dâmboviţean, tradiţie şi continuitate”, finanţat prin Programul Operaţional Regional. Obiectivul proiectului l-a reprezentat dezvoltarea şi consolidarea turismului din judeţul Dâmboviţa, prin sprijinirea promovării produselor specifice, în vederea dezvoltării durabile a turismului la nivel local, judeţean, regional şi naţional. Scopul a fost cel de valorificare a izvoarelor naturale din localităţile Pucioasa, Vulcana-Băi şi Bezdead din judeţul Dâmboviţa, în vederea promovării şi consolidării turismului balnear prin produsul specific „Turism balnear dâmboviţean, tradiţie şi continuitate”. Ca paşi, în cadrul proiectului, putem vorbi despre participarea, cu stand propriu de prezentare şi cu materiale promoţionale şi publicitare, la Târgul de Turism al României, ediţia a XXVIII-a, desfăşurată în perioada 15-18 noiembrie 2012, la Bucureşti; promovarea, la nivel naţional şi local, prin organizarea, în perioada 25 iunie 2012 -01 iulie 2012, a 3 evenimente de promovare în localităţile dâmboviţene cu specific balnear, Pucioasa, Vulcana-Băi şi Bezdead, evenimente care, la rândul lor, au fost promovate prin realizarea şi difuzarea de spoturi TV, emisiuni TV, difuzate pe posturi naţionale de televiziune şi prin distribuirea şi amplasarea de materiale publicitare; realizarea şi distribuirea, în cadrul evenimentelor locale şi a târgului naţional de turism, a materialelor de promovare realizate prin proiect, realizarea unui portal. Impactul proiectului a constat în creşterea numărului de turişti cu cel puţin 16% în localităţile menţionate, precum şi creşterea notorietăţii produsului turistic turism balnear dâmboviţean în rândul turiştilor şi publicului larg. Valoarea totală a proiectului a fost de 930.664,14 lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au venit cu maşina să fure conducta de transport produse petroliere

Trei bărbaţi din comuna Valea Mare s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi furând, din apropierea unei sonde, conductă de transport produse petroliere pentru a o vinde la fier vechi. Aceştia se aflau la faţa locului cu un autoturism şi aveau ca scop transportul şi valorificarea bucăţilor […]