Jocurile Regionale Special Olympics 2013

Ş.E.
0 0

borigaEvenimentul este organizat de Fundaţia Special Olympics din România, cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România şi în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, DGASPC Dâmboviţa, Şcoala Specială, Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Municipal din Târgovişte.
Jocurile fac parte dintr-o serie de evenimente prin intermediul cărora organizatorii spun că încearcă să ofere şansa cât mai multor sportivi Special Olympics, cu abilităţi reduse, de a participa la competiţii sportive.
Gabriel Boriga, prezent la Bazinul de înot al oraşului, din Microraionul 3, alături de reprezentanţii mass-media, printre sutele de concurenţi şi voluntari dâmboviţeni participanţi la acest eveniment, a precizat: „Este un eveniment deosebit, care arată că a fi om, a fi un partener adevărat pentru semenii tăi, care nu au fost atât de norocoşi ca noi şi au anumite dizabilităţi, nu este niciodată prea mult sau prea greu pentru fiecare dintre noi. Vreau doar să dăm un exemplu tuturor şi vreau ca acei târgovişteni care se simt în stare să dea o mână de ajutor să o facă alături de noi”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

HRAMUL SEMINARULUI TEOLOGIC "SF. IOAN GURĂ DE AUR" DIN TÂRGOVIŞTE

Miercuri, 13 noiembrie 2013, cu binecuvântarea Înaltpreas-finţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, s-au desfăşurat festivităţile dedicate hramului Seminarului Teologic „Sf. loan Gură de Aur” din Târgovişte. Evenimentul a debutat cu Sfânta   Liturghie, în Catedrala fost evidenţiată personalitatea Sf. loan Gură de Aur, figură proeminentă a intregii creştinătăţii din toate timpurile, […]