JOBURI PENTRU TINERI ISTEŢI

Ş.E.
0 0

locuri-de-muncaSe apropie cu paşi mici, dar siguri, sezonul estival, iar agenţiile de recrutare au început deja procesul de angajare pentru posturile disponibile în perioada verii, cele mai multe oferte fiind pentru Grecia şi Cipru.
Printre avantajele unui astfel de program se numără faptul că, la sfârşitul cursurilor de calificare, oferite de majoritatea firmelor în mod gratuit, primiţi o diplomă recunoscută internaţional în domeniul ales.
Sunt companii care caută tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, pentru contracte pe o perioadă de 6 luni, în staţiuni aflate la Marea Egee. Joburile sunt în hoteluri de cinci stele, restaurante, terase şi pe plajele staţiunilor.
Pentru a aplica la aceste posturi nu este obligatoriu să fiţi student şi nici să aveţi calificare, deşi acest lucru s-ar considera un avantaj. În schimb, trebuie să cunoaşteţi limba engleză cel puţin la nivel conversaţional.
Potrivit anunţului de recrutare, salariul începe de la 500 de euro pe lună, fiind asigurate gratuit cazarea şi trei mese pe zi, în timp ce programul de lucru este de 8 – 10 ore/zi. De asemenea, în prealabil, compania oferă training gratuit.
O altă firmă, angajează nu mai puţin de 500 de persoane drept animatori în hoteluri, animator pentru copii, cântăreţi, dansatori, instructori de fitness, gimnatiscă sau aqua gym, printre altele, în hoteluri de 4 şi 5 stele din Grecia şi Cipru. Contractele au o perioadă de minimum trei luni şi maximum 12 luni.
Animatorii au rolul de a distra turiştii, prin diferite activităţi sau prin organizarea unor jocuri, precum darts, cărţi, polo, sport în apă, volei etc. Se va lucra în echipe de 6 – 7 animatori la un hotel, conduşi de un lider de echipă, iar compania asigură training timp de o săptămână. Programul de muncă va fi de 8 – 9 ore pe zi, 6 zile/săptămână. Salariul oferit este de 550 – 650 de euro pe lună, având masa şi cazarea gratuite. Dacă veţi lucra în Grecia, vi se oferă şi biletul de întoarcere gratuit, în limita a 200 de euro, iar, dacă veţi opta pentru Cipru, veţi primi un bonus de 200 de euro la sfârşitul contractului.
Tot pentru Grecia şi Cipru recrutează o altă firmă, însă, de această dată, trebuie neapărat să fiţi elevi sau studenţi, tot cu vârste între 18 şi 30 de ani. Joburile respective sunt de ospătar, barman, asistent recepţie, ajutor bucătar, cameristă sau personal curăţenie, recepţioner Spa, animator, mentenanţă hotel, grădinărit, salvamar etc. Trebuie, de asemenea, să cunoaşteţi limba engleză la nivel conversaţional, iar cunoaşterea unei alte limbi străine (franceză, germană, rusă, italiană sau greacă) reprezintă un avantaj. Contractul se desfăşoară în perioada aprilie – iunie, cu posibilitatea de prelungire la 8 luni. Salariul este de 400 – 600 de euro pe lună, iar cazarea şi masa sunt asigurate gratuit, precum şi cursurile de calificare.
În perioada mai-octom-brie puteţi lucra drept barman, ospătar, personal de bucătarie, bucătar, cameristă, recepţioner sau animator în diferite oraşe din Grecia, prin intermediul unei alte firme interesate de recrutare. Pentru a putea aplica trebuie să aveţi cel puţin 18 ani şi să cunoaşteti limba engleză (o a doua limbă straină constituie un avantaj). Salariul se încadrează între 400 şi 700 de euro pe lună (masă şi cazare gratuit), iar firma percepe o taxă de plasament în valoare de 220 de euro, care se plăteşte în două rate.
Locuri de muncă similare se găsesc şi în ţări care nu sunt destinaţii turistice tradiţionale în timpul verii. De exemplu, Banca de Joburi caută personal pentru hoteluri şi restaurante din Austria, pentru contracte de 6 luni.
Spre deosebire de ofertele anterioare, aici este nevoie de experienţă pe o poziţie similară de cel puţin trei ani, cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu şi a limbii germane la nivel avansat. Pachetul salarial este de 900 de euro pe lună, cazarea şi mesele fiind oferite gratuit. De asemenea, angajatorul plăteşte asigurările sociale.
Pentru aplicare şi procesarea dosarului trebuie să plătiţi 300 de lei, iar comisionul de mediere este de 360 de euro, acesta plătindu-se la încheierea contractului. Nu în ultimul rând, trebuie să vă asiguraţi biletul de avion.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OPORTUNITĂŢI PENTRU LEGUMICULTORII DIN SUDUL JUDEŢULUI

O şansă pentru ca legumicultorii din sudul judeţului să îşi poată desface produsele a constituit-o întâlnirea acestora cu reprezentanţii lanţului Carrefour. Acţiunea a avut loc la Casa de Cultură a oraşului Titu şi s-a derulat la iniţiativa deputatului Ionuţ Săvoiu, a senatorului Valentin Calcan, cu sprijinul administraţiei publice locale şi […]