Jandarmeria Română a adus la bugetul de stat, în primul trimestru, aproape un milion și jumătate de lei

Date:

De la începutul anului și până în prezent, Jandarmeria Română, prin structurile specializate, a executat peste 3000 de misiuni de pază a transporturilor speciale. 

Din totalul acestora, 36,22% au fost executate contra cost, fiind generate venituri în cuantum de aproximativ 1,30 milioane lei, care, potrivit prevederilor legale, sunt vărsate integral la bugetul de stat.

Peste 60 de milioane de euro reprezintă valoarea ultimului transport special asigurat cu pază de efectivele Jandarmeriei Române. Este vorba despre opere de artă clasate în categoria tezaur, care aparțin Muzeului Brukenthal din Sibiu și care au fost transportate în București, pentru expoziția ART SAFARI.

De asemenea, Jandarmeria Română asigură paza a peste 1300 de obiective de importanță deosebită pentru activitatea statului, precum și obiective de interes strategic, sediile instituțiilor diplomatice, instanțe, parchete, dar și obiective economice și financiar-bancare.

Tot în paza Jandarmeriei se află și obiectivele cu valoare strategică în domeniul energiei nucleare, unul dintre cele mai importante obiective din această categorie fiind Centrala Nucleară de la Cernavodă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mare pericol, conductă de gaz fisurată în localitatea Niculești

Ieri, în jurul orei 08:20, pompierii au fost solicitați...

O locomotivă a luat foc 

Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în cazul...