Investiţii importante, inaugurate la Cojasca

Claudia Gilia, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a participat, în comuna Cojasca, la inaugurarea obiectivului de investiţii Extindere Şcoală Fântânele.
Consiliul Local Cojasca a solicitat aviz în vederea transformării Şcolii Gimnaziale Fântânele în liceu tehnologic şi retragerea personalităţii juridice a Şcolii Gimnaziale Cojasca, pentru a deveni structură a noului liceu.
Alături de cadre didactice şi elevi, inaugurarea obiectivului de investiţii sa realizat în prezenţa: primarului localităţii, Victor Gheorghe, parlamentarilor Adrian Ţuţuianu, Carmen Holban şi Oana Vlăducă, conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean, mai multor consilieri judeţeni şi primari din zonă.
Investiţia în valoare totală de 549.360 lei a fost realizată prin Programului Naţional de Dezvoltare Locală (OUG nr. 28/2013).
Obiectivul de investiţii, cu suprafaţa construită de 270 mp, a fost dat în folosinţă în luna martie a acestui an. Liceul Tehnologic de la Cojasca pune la dispoziţia celor 51 de elevi două specializări: mecanică şi croitorie.
Autorităţile locale din comuna Cojasca au inaugurat şi sediul Serviciului Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 7000 de carduri de sănătate ajung în Dâmboviţa

Preşedintele CJAS Dâmboviţa, Niculina Sandu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a abordat o serie de subiecte strict legate de activitatea pe care o desfăşoară instituţia pe care o conduce. Preşedintele Niculina Sandu a anunţat că alte 7806 carduri de sănătate au fost tipărite pentru asiguraţii dâm-boviţeni […]