Ilegalităţile din domeniul silvic, în atenţia poliţiştilor

0 0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni şi cei de la Secţia nr. 7 Poliţie Rurală Fieni au depistat în trafic doi bărbaţi în timp ce transportau cu autovehiculele 400 de kilograme de cetină pentru care nu deţineau documente justificative de provenienţă şi transport.
Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de cetină a fost confiscată şi predată unui ocol silvic.
De asemenea, poliţiştii au surprins doi bărbaţi în timp ce tăiau şi sustrageau material lemnos dintr-o grădină, proprietate privată. Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de Codul Silvic.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OPERAŢIUNILE CU ARTICOLE PIROTEHNICE, VERIFICATE DE POLIŢIŞTI

Peste 2 tone de articole pirotehnice au fost indisponibilizate şi 31 de infracţiuni au fost constatate, în urma controalelor desfăşurate de Poliţia Română, în primele 11 zile ale acţiunii naţionale „FOC DE ARTIFICII”. În perioada 19 – 29 noiembrie 2018, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Arme, Explozibili şi Substanţe […]