Ieri. AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE ASFALTARE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE

asfaltareSuntem în măsură ca astăzi să dăm o veste bună tuturor participanţilor la traficul rutier. Este vorba despre demararea lucrărilor de asfaltare şi reabilitare a străzilor din municipiul Târgovişte, o lucrare mult aşteptată, dat fiind gradul avansat de uzură. „Am întârziat cu începerea acestor lucrări din două motive: cel dintâi l-a constituit lipsa bugetului, cel de al doilea – timpul, care până zilele trecute nu ne-a permis să intervenim”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga. Ieri, lucrările au debutat pe Strada Gimnaziului din municipiul Târgovişte. Se vor asfalta 1.000 mp, constând în plombe şi covoraşe asfaltice. „Nu ne oprim aici. Avem în vedere mult mai multe străzi şi, în măsura posibilităţilor financiare, ne vom onora promisiunile, aşa cum am făcut întotdeauna. Pentru că vorbim despre partea financiară, menţionăm că sursa de finanţare o constituie bugetul local”, a menţionat primarul Târgoviştei. Odată terminate lucrările pe Strada Gimnaziului, se va continua cu Şoseaua Găeşti (porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu din intersecţia Şoseaua Găeşti cu Laminorului până la Agip) şi Strada Colonel Băltăreţu, până la intersecţia cu strada Cetăţii.
Obiectivul general al lucrărilor îl reprezintă asfaltarea străzilor din municipiul Târgovişte, în vederea creşterii gradului de siguranţă a circulaţiei şi reducerea timpului de călătorie prin fluidizarea traficului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zilele libere de 2 şi 3 mai vor fi recuperate de bugetari

Zilele libere 2 şi 3 mai de care se vor bucura bugetarii în perioada sărbătorilor de Paşte vor trebui recuperate fie în zile de sâmbătă sau prin prelungirea programului de muncă în cursul săptămânii. Drept exemplu este şi Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa, care prelungeşte […]