Fermierii pot completa declaraţia de suprafaţă la bibliotecă

0 0

fermieriÎn cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafaţă în anul 2013, Centrul Judeţean Dâmboviţa al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a participat, alături de Biblioteca Judeţeană lon Heliade Rădulescu, la o sesiune de instruire cu personalul bibliotecii din judeţ.
Personalul bibliotecilor comunale şi judeţene cuprinse în programul Biblionet va fi implicat în activitatea de completare de către fermieri a declaraţiei de suprafaţă prin intermediul aplicaţiei IPA – Online, prin care beneficiarii, prin conexiune la internet, îşi pot vizualiza propriile parcele digiti-zate în campania anterioară şi îşi pot digitiza şi alte parcele prin identificare pe ortofotoplanurile disponibile în baza de date (LPIS) a APIA.
La întâlnire au participat aproximativ 100 de persoane din cadrul Bibliotecii judeţene şi bibliotecilor locale care au înţeles că obiectivul general al campaniei îl reprezintă informarea beneficiarilor cu privire la fondurile europene şi naţionale destinate schemelor/măsurilor de sprijin pe suprafaţă în anul 2013, precum şi la modalitatea de accesare a acestora.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pregătiri pentru însămânţările de primăvară

Primii care au profitat de încălzirea vremii sunt legumicultorii din Băleni. Aceştia lucrează la pregătirea terenurilor, fertilizează şi pregătesc solariile pentru plantarea răsadurilor. în scurtă vreme va demara în forţă campania de primăvară, la nivelul judeţului urmând să fie înfiinţate culturi agricole pe aproximativ 105.000 hectare. Specialiştii Direcţiei Agricole au […]