EUROREGIUNEA ARE „CAPITALA”LA TÂRGOVIŞTE! Astăzi, la Sala Sporturilor se dispută etapa euroregională a Campionatului Naţional de Judo pentru copii

Mihai ROŞOIU
0 0

Alexandru Mihai adus acasaJudoka din 7 judeţe se vor duela astăzi, de la ora 9:00, în Sala Sporturilor din Târgovişte pentru calificarea în etapa finală a Campionatului Naţional pentru copii. În 8 oraşe din întreaga ţară se vor disputa etapa euroregională a Naţionalelor rezervate copiilor. Participanţii vor fi împărţiţi pe două categorii de vârstă, respectiv 9 şi 11 ani, la fiecare categorie de vârstă urmând să se dispute meciuri pe categorii de greutate.
În etapa eurore-gională de la Târgovişte se vor înfrunta cei mai valoroşi judoka din Argeş, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi şi Dâmboviţa, miza duelurilor de pe saltelele din Polivalentă fiind calificare în etapa finală.
Judeţul nostru va fi reprezentat de sportivi legitimaţi la cele trei cluburi care au secţii de judo, respectiv CSŞ Târgovişte (antrenor Romei Muşa), CS Târgovişte (antrenor Mie Torcică) şi CSM Târgovişte (antrenor Romei Muşa).
După etapa de Euroregiune vor urma finalele care sunt programate pe 16 iunie, la Techirghiol (11 ani) şi 30 iunie, la Arad (13 ani).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Florin Nini: "LA TÂRGOVIŞTE AM TRĂIT MOMENTE UNICE ÎN CARIERĂ"

Florin Nini se pregăteşte pentru o nouă provocare. Tehnicianul gălăţean care a cucerit un titlul naţional, două cupe ale României şi a ajuns în optimile Euroligii feminine de baschet cu CS Municipal Târgovişte va pregăti, din toamnă, Energia Rovinari, echipă din prima ligă masculină. Deşi nu va mai fi la […]