Eurodeputatul Renate Weber şi deputatul Andrei Gerea -chestor al Camerei Deputaţilor taxează dur pe preşedintele României, care acţionează împotriva propriei ţări

Europarlamentarul ALDE, Renate Weber şi chestorul Camerei Deputaţilor, vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea s-au aflat la sfârşitul săptămânii trecute într-o vizită în Dâmboviţa. Gazdele celor doi lideri de la centru au fost preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre şi preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru.
Europarlamentarul ALDE, Renate Weber, a făcut câteva comentarii privind situaţia bugetului pe 2019, subliniind faptul că nu înţelege de ce preşedintele României a contestat bugetul la Curtea Constituţională. Ba mai mult, a spus că este evident că a fost un act de tergiversare din partea preşedintelui României, aşa cum continuă să-l facă, bugetul fiind retrimis în Parlament.
Eurodeputatului Renate Weber îi este foarte greu să înţeleagă cum un om în cea mai înaltă funcţie a statului acţioneză împotriva propriei ţări.
După cum ştim la sfârşitul lunii februarie, s-a bătut în cuie lista ALDE. În stabilirea listei de candidaturi pentru PE, ALDE a avut un număr mare de criterii care au avut punctaje diferite, printre care experienţa profesională, experienţa politică, rezultatele avute în anii anteriori, relaţiile politice la nivel european, proiectul politic propriu. Aceste criterii au fost însoţite de punctaje şi, în funcţie de acestea, Comisia de Evaluare a dat note fiecărui candidat şi s-a stabilit un clasament. Europarlamentarul ALDE, Renate Weber a ţinut să puncteze că ALDE se pregăteşte intens pentru alegerile europarlamentare.
ALDE şi-a propus să obţină 15% la europarlamentarele din 2019, scor care i-ar asigura cinci mandate de europarlamentari. Două femei vor fi în primii trei pe listă: eurodeputatele Norica Nicolai pe primul loc şi Renate Weber pe locul trei.
În final, eurodeputatul Renate Weber a avut un mesaj clar pentru dâmboviţeni dar şi pentru toţi românii, invitându-i să se prezinte la vot pe 26 mai 2019 şi să voteze candidaţii ALDE cu convingerea, că în mod sigur eurodeputaţii ALDE apără în Parlamentul European interesele românilor dar şi ale României. Deputatul Andrei Gerea – chestor al Camerei Deputaţilor: „Băieţii aceştia de la PNL, mai uşor cu minciuna!”.
Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea – chestor al Camerei Deputaţilor, prezent şi el la Târgovişte, nu a întârziat să-şi exprime poziţia cu privire la situaţia bugetului pe 2019, spunând că atitudinea preşedintelui României, este un exemplu clar de demagogie. Mai mult, deputatul Andrei Gerea – chestor al Camerei Deputaţilor a sublinat faptul că Guvernul PSD-ALDE, va statua prin demersuri conform legii şi mărirea alocaţiilor în ciuda tuturor şicanelor venite din partea preşedintelui României.
Deputatul Andrei Gerea a criticat în termini duri şi acţiunile PNL, spunând că „liberalii sunt mai băsişti decât Băsescu în vremea lui de glorie”.
Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea – chestor al Camerei Deputaţilor le-a transmis de la Târgovişte, un mesaj clar liberalilor: „Nu mai mintiţi atâta! Băieţii aceştia de la PNL, mai uşor cu minciuna!”.
Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea – chestor al Camerei Deputaţilor, este candidat pe locul 5 pe lista ALDE pentru europarlamentare dar, totodată răspunde de organizarea campaniei ALDE pentru alegerile europarlamentare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în şedinţă ordinară

Membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (CpDR) s-au reunit în şedinţă ordinară. În cadrul primei şedinţe ordinare din acest an organizate sub conducerea lui Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa care a preluat mandatul de preşedinte al CpDR la finalul anului trecut, au fost prezentate mai multe proiecte de […]