DlRECŢIA SlLVICĂ DÂMBOVIŢA REIA PRODUCŢIA DE BRAZI DE CRĂCIUN

0 0

Pact parlamentari USl pentru Dambovita„Să faci iarna car şi vara sanie” spune un vechi proverb românesc şi silvicultorii dâmboviţeni sunt printre cei care i-au pătruns cel mai bine înţelesul. Şi asta se vede în rigoarea cu care sunt pregătite din timp acţiunile, pentru ca totul să iasă ca la carte. Suntem în „luna plantării arborilor”, cu activităţi foarte dense în toate ocoalele silvice.
„Ca noutate pentru acest an, pe lângă campania de împăduriri, Direcţia Silvică Dâmboviţa va înfiinţa patru hectare culturi speciale de pomi de Crăciun, cu 40.000 de puieţi de brad” – a precizat ing. Costel Preda, directorul Direcţiei. Se reia astfel o activitate sistată în anii precedenţi şi, în câţiva ani, vom avea o alternativă la alegerea pomilor de Crăciun, ca preţ şi calitate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, SĂRBĂTORITĂ ŞI DE POLIŢIŞTII DÂMBOVIŢENI

Ca în fiecare an, în ziua de 25 martie, de „Buna Vestire” se sărbătoreşte „Ziua Poliţiei Române”. Anul acesta se împlinesc 191 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Acest moment de sărbătoare reflectă istoria unei instituţii care, de atâta vreme, este pusă în slujba cetăţeanului. Fiecare stat are istoria […]