„Descoperă oraşul Răcari pe două roţi”

0 0

volintiruZiua de 1 iunie a fost sărbătorită cu fast la Răcari. Primăria oraşului, în parteneriat cu organizaţia PNL Răcari şi PNL Dâmboviţa, le-a pregătit celor mici o zi de neuitat.
Baza sportivă a oraşului a fost o gazdă extrem de primitoare pentru copiii care au participat la diferite activităţi sportive şi culturale. „Nu putea să treacă neobservată ziua de 1 iunie, Ziua Copilului. De când am devenit primar, în fiecare an încercăm să oferim câteva clipe de bucurie copiilor, prin diferite acţiuni. Avem alături, ca şi sponsori, firma Avon, care a fost lângă noi şi la alte evenimente. Suntem onoraţi să-l avem prezent şi pe preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, care a dat mai mult decât o mână de ajutor în asigurarea premiilor pentru copii”, a declarat edilul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.
Ziua de sâmbătă a fost o zi superbă, cu soare şi temperaturi plăcute, numai bună pentru desfăşurarea tuturor activităţilor pe care organizatorii le-au pregătit pentru cei mici. Mihai Volintiru, preşedintele PNL Dâmboviţa, a afirmat că nu a venit la acest eveniment cu intenţia de a-l politiza. „Doresc ca ziua de astăzi să fie un succes aşa cum au fost şi în celelalte patru ediţii anterioare. Sper să se bucure copiii de tot ce se întâmplă astăzi.”
Zeci de persoane au participat la cursa de ciclism „Descoperă oraşul Răcari pe două roţi”, cursă devenită deja o tradiţie a acestei sărbători. Şi cum nimeni nu cunoaşte oraşul mai bine decât primarul ei, în fruntea plutonului s-a aflat chiar Marius Caraveţeanu.
În prezenţa unor invitaţi speciali, printre care Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar – Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor, şi Florin Grigorescu, fostul director al ARR Dâmboviţa, micuţii au prezentat o mulţime de spectacole artistice. N-au lipsit nici jocurile şi concursurile: desene pe astfalt, handbal, alergare de viteză şi de rezistenţă. A avut loc şi Cupa Oraşului Răcari la fotbal. La finalul evenimentelor toţi cei prezenţi au primit cadouri şi premii. Toate au fost organizate cu scopul de a le oferi prichindeilor o alternativă de distracţie pentru cea mai fericită zi – Ziua Copilului. (S.Ş.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Moreni: Lucrări în grafic la reţelele de apă şi canalizare

Potrivit primarului municipiului Moreni, Constantin Dinu, lucrările de extindere şi modernizare la sistemul de apă şi apă uzată se derulează în ritm mulţumitor. Acesta a precizat că sunt mai multe fronturi de lucru în Schela Mare, dar şi în alte zone ale oraşului. Proiectul include extinderea şi reabilitarea staţiei de […]