Deputatul Claudia Gilia: Preşedintele „tăcut” a vorbit după 5 ani de vacanţe

Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia nu a întârziat să taxeze dur, ultimele declaraţii ale preşedintelui lohannis pe care lea făcut la întâlnirea cu filialele PNL de la Constanţa.
” Preşedintele „tăcut” a vorbit după 5 ani de vacanţe
A avut un singur mesaj, ne-a anunţat că mai vrea un mandat la Cotroceni! Nu ne-a spus nimic despre români şi despre bunăstarea ţării. Ne-a spus că el şi ai lui trebuie să pună mâna pe putere.
Nu ne-a spus nimic despre un Program de Guvernare, despre câteva măsuri sau cum intenţionează să taie salariile şi pensiile sau să dea afară oameni.
Nu ne-a spus dacă a făcut ceva din ce a promis în urmă cu 5 ani când lansa „Pas cu Pas” sau „Primul Pas”.
Acum, ne propune o „Românie Normală” – un slogan bun pentru un Preşedinte „normal”. Domnule Preşedinte, cunoaşteţi sensul cuvântului „normal”?
Credeţi că este normal să blocaţi activitatea Guvernului prin refuzul constant al miniştrilor? Să blocaţi totul în România, doar pentru că nu aveţi „Guvernul meu”?
Credeţi că este normal să umiliţi sute de profesionişti care au lucrat la proiecte de legi prin care s-au crescut pensiile, salariile şi alocaţiile copiilor, iar dvs. le-aţi tot atacat la Curtea Constituţională?
Credeţi că este normal ca un Preşedinte în funcţie să facă campanie şi să fie doar Preşedintele unora şi să ignore problemele ţării?
Credeţi că este normal să refuzaţi un pact pentru bunăstarea românilor? Da, pentru dumneavoastră este normal!
Când aţi fost ultima dată într-o şcoală dintr-un sat de munte sau într-un spital dintr-un oraş de provincie să vedeţi că pentru acei oameni fiecare leu în plus contează?
Când vi s-a mărit dumneavoastră salariul vi s-a părut o situaţie „normală”, iar acum, când să crească şi veniturile românilor nu mai este normal?
Cui ar trebui să-i fie ruşine?”, a declarat deputatul Claudia Gilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

17 septembrie - Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului

Campania prilejuită de Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului din acest an este organizată pentru prima oară în România si are ca tema îngrijirile medicale în condiţii de siguranţă. Scopul campaniei marcării ZMSP este conştientizarea profesioniştilor din domeniul furnizării serviciilor de sănătate, precum şi a pacienţilor asupra importanţei îngrijirilor medicale de […]