De Sfintele Sărbători de Paşte, Crucea Roşie Dâmboviţa aduce bucurii

Ş.E.
0 0

popescuAşa cum ne-a obişnuit de atâţia ani, Crucea Roşie Dâmboviţa este alături de persoanele defavorizate atunci când acestea au cu adevărat nevoie, şi nu doar cu anumite ocazii. De această dată, se întâmplă să ne aflăm în preajma Sfintelor Sărbători de Paşte şi reprezentanţii Crucii Roşi Dâmboviţa, prin directorul ei, Gheorghe Popescu, au anunţat ce anume şi-au propus să realizeze în această perioadă.
„Voluntarii noştri vor distribui o serie de ajutoare destul de semnificative unor persoane defavorizate din judeţ, în sensul că recent am primit din partea Finanţelor Publice Dâmboviţa o donaţie importantă din confiscările făcute de aceştia. Vom constitui aproximativ 500 de pachete pe care le vom distribui în diferite localităţi din Dâmboviţa, în baza anchetelor sociale făcute de primăriile respective.
Sper că vom reuşi să bucurăm copiii, pentru că toate donaţiile primite constau în îmbrăcăminte pentru micuţii de vârstă preşcolară. În funcţie de pachetele ce vor fi ridicate de la Banca de Alimente şi în funcţie de sprijinul primit şi de la sediul central al Crucii Roşii, în perioada următoare, vor fi şi pachete mai mici cu alimente.
La acest moment, 60% din primăriile judeţului Dâmboviţa au acorduri încheiate cu noi şi vor primi pachete din partea noastră, în medie 10-30 de pachete pentru familiile cu mai mulţi copii”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Destinul tragic al economiei româneşti

Pentru a justifica şi explica situaţia dezastruoasă a unei ţări, sub aspect economic sau financiar, depinde de un ghiul de abordare, nu este realist să dăm vina doar pe factorul mentalitate, deoarece acesta este rezultatul, în timp, a unei experienţe rezultate din suma evenimentelor istorice nefaste care au modelat un […]