Dana Varga: ALDE, preşedintele Tăriceanu şi echipa ALDE pentru Parlamentul European merită şi votul romilor, merită votul românilor

Coordonatorul Departamentului pentru minorităţile naţionale din cadrul ALDE, Dana Varga care este şi consilier de stat pentru problematica romă la Cancelaria Primului Ministru, s-a aflat într-o vizită de lucru la Târgovişte. Şi-a făcut timp şi a onorat şi invitaţia liderilor ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre şi Cosmin Bozieru de a participa la o conferinţă de presă cu teme politice.
La conferinţa de presă au participat şi Viorel Păturică şi Paul Călin, coordonatorii Departamentului pentru Minorităţi Etnice şi Religioase ALDE Dâmboviţa.
Dana Varga a spus clar şi răspicat că România are nevoie în Europa de oameni bine pregătiţi, cu experienţă politică şi profesională, care să se lupte pentru binele ţării şi al românilor, aceştia fiind candidaţii ALDE.
Dana Varga a mai spus că ALDE, preşedintele Tăriceanu şi echipa ALDE care merge în Parlamentul European merită şi votul romilor, merită votul românilor, pentru că au dat dovadă că au şi experienţă, au şi calitate umană şi fac politică cu demnitate. Ca drept dovadă, ALDE este azi singurul partid care din 2014 are un Departament pentru minorităţi, un departament care vine cu politici clare pentru comunităţile de romi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

31 mai - data limită pentru modificarea cererilor unice de plată fără penalităţi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Agriculturii numărul 69/25.01.2019, a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată in agricultură, miercuri 15 mai 2019. În judeţul nostru, au solicitat sprijin prin cererea unică 23.378 de fermieri pentru o suprafaţă de […]