Curg veştile rele de la COS Târgovişte Stocurile actuale de fier vechi ajung pentru cel mult zece zile

0 0

mechelPe lângă valul masiv de disponibilizări care va avea loc în foarte scurt timp, salariaţii de la Combinatul de Oţeluri Speciale mai au destule motive de îngrijorare. Gabriel Banu, preşedintele Sindicatului Metalurgistul, spune că stocurile de fier vechi abia dacă depăşesc 10.000 de tone, fiind suficiente pentru o săptămână, cel mult zece zile.
„Repornirea OE2 şi LPM poate fi doar o acţiune de faţadă, să poată să vină apoi patronii, să ne spună că COS nu este rentabil”. Liderul Sindical Gabriel Banu a mai apreciat că 400 dintre cei 530 de salariaţi vizaţi au semnat preavizele primite în vederea concedierii.
Aceştia speră că vor primi, la plecare, toate drepturile care li se cuvin. Este vorba de trei plăţi compensatorii, banii pe concediul de odihnă şi primele de vacanţă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fermierii pot completa declaraţia de suprafaţă la bibliotecă

În cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafaţă în anul 2013, Centrul Judeţean Dâmboviţa al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a participat, alături de Biblioteca Judeţeană lon Heliade Rădulescu, la o sesiune de instruire cu personalul bibliotecii din judeţ. Personalul bibliotecilor comunale şi judeţene cuprinse […]