CSM Târgovişte va avea secţie de înot afiliată la Federaţia Română de Nataţie

0 0

În cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, în scurt timp va funcţiona şi o secţie de înot, afiliată la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, a anunţat primarul Cristian Stan: „Am făcut demersurile către Federaţia Română de Nataţie, în vederea afilierii secţiei de înot a CSM, astfel încât să avem şi noi sportivi în circuitul competiţional. Şi la concursul trecut sportivii din Târgovişte au avut rezultate foarte bune dar vrem ca, în viitorul apropiat, să avem sportivi de nivel foarte ridicat şi, de ce nu, să ţintim chiar podiumul naţional.”
Primarul Cristian Stan apreciază drept îmbucurătoare perspectiva creării unui pol de performanţă în zona nataţiei, în ciuda faptului că, la Târgovişte, nu există o tradiţie în acest domeniu sportiv.
Iniţiativa a fost apreciată şi de directorul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, care a adăugat că odată cu înfiinţarea secţiei, toţi înotătorii din Târgovişte şi Dâmboviţa vor avea posibilitatea să se legitimeze, existând deja 35 de cereri din partea unor sportivi de performanţă.
În perspectiva organizării unor concursuri de cel mai înalt nivel, va fi montată o tabelă electronică şi vor fi aduse şi câteva îmbunătăţiri la bazinul olimpic, în zona block-start-urilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Înscrierea pentru clasa pregătitoare -au fost solicitate mai multe locuri la modulul "step by step"

La finalul primei etape de înscriere la clasa pregătitoare- 16 martie- conform metodologiei aprobată prin Ordinul Ministerului Educaţiei Naţionale nr. 3247/2017, sunt înregistrate în şcolile din judeţul Dâmboviţa 3863 de cereri (502 dintre acestea provenind de la altă circumscripţie decât cea arondată) pe cele 4007 locuri aprobate iniţial. – se […]