Creştere spectaculoasă a numărului de turişti

0 0

pestera-ialomiteiDe departe, iulie 2016 a fost una dintre cele mai bune luni pentru turismul dâmboviţean. În raport cu iulie 2015, sosirile în structurile cu funcţiuni de cazare turistică din Dâmboviţa au crescut cu 16,8%, iar înnoptările cu
1,5%. Au fost în total 11500 de
turişti care s-au cazat în judeţ, dintre care 850 de turişti străini, în majoritate din state membre ale Uniunii Europene.
Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare a fost de 29,3%, indici mai mari fiind raportaţi în cazul hotelurilor -42,2% şi al vilelor turistice -34,4%.
De la începutul anului şi până la 31 iulie, au fost înregistrate în total 532024 sosiri, cu 12,7% mai multe în comparaţie cu perioada similară a anului trecut, iar numărul înnoptărilor a fost cu 3,9% mai mare.
Întrucât au fost date în folosinţă utilităţi noi de primire, indicele mediu de utilizare netă a locurilor de cazare a rămas constant la nivel de judeţ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

12.500 lei - bani pentru şomerii care se angajează în alt oraş

Guvernul a aprobat un proiect de lege prin care se alocă bani pentru şomerii care se angajează în alt oraş. Începând cu 1 decembrie vor fi implementate o serie de măsuri în sprijinul şomerilor care doresc să se angajeze, constând în prime de activare, de instalare şi de încadrare, a […]