Credite avantajoase pentru fermieri

0 0

alexandra gârleanuAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură emite, la cererea solicitantului, a doua confirmare scrisă -adeverinţa – prin care se atestă că acesta a depus cerere de ajutor pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor şi, de asemenea, este confirmată suma reprezentând 25% din valoarea sprijinului solicitat, cu conditţia ca valoarea primei adeverinţe eliberate să fie acoperită de valoarea decontului justificativ depus.
Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN S.A. şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii garantează 80% din valoarea creditului contractat de fermier.
„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a încheiat actele adiţionale la convenţiile privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii Măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor -porcine. Menţionăm că Banca are dreptul de a impune, pe lângă o serie de adeverinţe / acte doveditoare necesare dosarului, propriile condiţii de creditare, stabilite de către Creditor şi aprobate de către Banca Naţională a României. Aici sunt incluse şi garanţii pe care Creditorul le poate solicita din partea Beneficiarului. Reafirmăm recomandarea adresată potenţialilor beneficiari să îşi aleagă Creditorul numai după un studiu atent al condiţiilor de creditare impuse de fiecare bancă (creditoare), pentru a obţine condiţiile de creditare cele mai avantajoase şi care se potrivesc cel mai bine profilului exploataţiei sale”, ne-a declarat Alexandra Gârleanu, director executiv APIA Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

în Dâmboviţa. 14 copii au fost preluaţi în regim de urgenţă şi 4 copii au fost părăsiţi în maternitate în mai puţin de două luni

În perioada 01.01.2013 -14.02.2013, Centrul de Consiliere pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat -Telefonul copilului a efectuat un număr de 68 deplasări pe raza judeţului Dâmboviţa, ca urmare a sesizărilor scrise sau telefonice referitoare la situaţii de abuz, neglijare, exploatare a copiilor. „În urma a 12 deplasări au fost preluaţi în […]