Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, vizită de lucru pe DJ 720D

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, însoţit de vicepreşedintele CJD, Alin Manole, a efectuat o vizită de lucru, pentru a verifica stadiul lucrărilor desfăşurate în localitatea Dărmăneşti, pe drumul judeţean 720D, limită judeţ Prahova.
În prezent, pe acest traseu, se fectuează lucrări de amenajare a podeţelor tubulare, a şanţurilor,ridicări la cotă ale capacelor căminelor de canalizare, şanţuri betonate şi de pământ. De asemenea, pe o lungime de 3 km, se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt (uzură) şi se realizează acostamentele aferente.
Obiectivul este realizat din fonduri de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II. Valoarea investiţiei este de 2.878.635 lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comuna Şotânga are în derulare proiecte cu finanfare prin PNDL2

Administraţia de la Şotânga îşi dă tot interesul ca în cel mai scurt timp, localitatea să atingă standardele europene. Sunt în curs de implementare o serie de proiecte cu finanţare pe PNDL 2. Primarul Constantin Stroe a vorbit despre cele trei proiecte cu finanţare pe PNDL 2. Primul proiect vizează […]