CJ DÂMBOVIŢA ŞI PRIMARII PSD DÂMBOVIŢA FAC SCUT ÎN JURUL LUI ŢUŢUIANU

Conducerea CJ Dâmboviţa şi 66 de primari din judeţ au transmis vineri o scrisoare deschisă prin care îşi exprimă solidaritatea şi susţinerea faţă de Adrian Ţuţuianu, liderul organizaţiei judeţene. Totodată ei spun că susţin scrisoarea discutată în CEx prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea şi atrag atenţia asupra „situaţiei dificile” în care se află PSD şi promit să afle cine l-a înregistrat pe ascuns pe Adrian Ţuţuianu, liderul organizaţiei PSD Dâmboviţa.
Textul integral al scrisorii:
„Primarii Partidului Social Democrat din judeţul Dâmboviţa, alături de conducerea Consiliului Judeţean, luând act de declaraţiile liderilor centrali ai partidului, precum şi de apariţia în presa centrală a unor discuţii care au avut loc în cadrul Organizaţiei PSD Dâmboviţa, emitem următorul punct de vedere:
Toate discuţiile care fac obiectul înregistrărilor au avut loc în interiorul partidului, în cadrul întâlnirilor conducerii organizaţiei judeţene cu primarii, viceprimarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali, la solicitarea acestora, cu privire la dezbaterile din cadrul CEX naţional.
Ne delimităm de atitudinea colegilor noştri, care şi-au permis să înregistreze discuţii din interiorul partidului şi apoi să trimită aceste înregistrări unor televiziuni naţionale, cu scopul vădit de a discredita atât liderul organizaţiei cât şi organizaţia PSD Dâmboviţa.
Vom apela la toate mijloacele legale pentru a identifica acele persoane care au realizat, sau care au dispus să se facă aceste înregistrări şi vom proceda la sancţionarea lor conform Statutului PSD. Aceste practici sunt de condamnat şi au fost condamnate inclusiv de liderul partidului, domnul Liviu Dragnea.
Scrisoarea semnată de preşedintele Adrian Ţuţuianu, ca şi punctele de vedere exprimate în cadrul CEX Naţional al PSD şi în cadrul şedinţelor PSD Dâmboviţa, au deplina susţinere a primarilor PSD. Îngrijorările sale cu privire la situaţia partidului şi direcţia în care acesta se îndreaptă sunt şi îngrijorările membrilor şi simpatizanţilor PSD. Nemulţumirile exprimate de preşedintele Adrian Ţuţuianu cu privire la activitatea unor miniştri sunt semnalate inclusiv de membri PSD Dâmboviţa, în numeroase rânduri şi se bazează, în special, pe faptul că în campaniile electorale au fost asumate o serie de promisiuni pentru îndeplinirea cărora depindem de sprijinul Guvernului, şi care, nici până azi nu şi-au găsit rezolvare (situaţia industriei de apărare din judeţ, situaţia drumurilor nationale, situaţia stadionului din municipiul Târgovişte
etc).
Nu este nevoie de niciun sondaj de opinie pentru a observa că PSD se află într-o situaţie dificilă şi că suportul popular de care am beneficiat în anul 2016 a fost considerabil diminuat din cauza modului discreţionar în care este condus partidul şi din cauza slabei performanţe a unor membri ai Guvernului.
Cerem tuturor liderilor partidului să înceteze atacul la preşedintele PSD Dâmboviţa, organizaţie de referinţă, care a obţinut în toate bătăliile politice rezultate remarcabile, inclusiv acum situându-se pe locul II pe ţară, transmiţându-le că Adrian Ţuţuianu are întreaga noastră susţinere şi că este condamnată la eşec orice tentativă de înlocuire a acestuia de la conducerea Organizaţiei PSD Dâmboviţa, înlocuire care ar echivala cu distrugerea unei echipe puternice şi cu cel mai mare favor făcut adversarilor noştri politici, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional.”
În urmă cu câteva zile, au fost făcute publice mai multe înregistrări din timpul unor şedinţe ale organizaţiei PSD Dâmboviţa în care Adrian Ţuţuianu critica dur conducerea PSD şi Guvernul Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea de-a şasea ediţie a proiectului "Descoperă şi Cunoaşte România", ediţia Centenar la CJ Dâmboviţa

Un grup de etnici români din Bulgaria însoţit de secretarul de stat MRP Veaceslav Şaramet au fost oaspeţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Întâlnirea a avut loc în sala Consiliului Judeţean Dâmboviţa, unde secretarul de stat MRP, Veaceslav Şaramet împreună cu conducerea CJ Dâmboviţa le-au adresat un cuvânt de bun venit participanţilor. […]