Bursa locurilor de Munca pentru Tineret

Ş.E.
0 0

constanta anghelDupă Bursa Generală a Locurilor de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, organizează, la Clubul Studenţilor din Târgovişte, la data de 8 Mai, începând cu ora 10:00, Bursa Locurilor de Muncă pentru Tineret.
„Evenimentul se desfăşoară la nivel naţional, având scopul de a reuni angajatori şi tineri cu vârsta cuprinsă între 16-35 ani aflaţi în căutarea unui loc de muncă, în scopul prevenirii şi reducerii şomajului în rândul tinerilor”, a declarat Constanţa Anghel, director AJOFM Dâmboviţa.
„Considerăm acestă acţiune o oportunitate pentru tineri de a participa la un prim interviu cu angajatorii şi a stabili relaţii în vederea obţinerii unui loc de muncă.
Agenţii economici interesaţi pot depune ofertele de muncă fie la adresa de e-mail: ajofm@db.anofm.ro sau le pot prezenta chiar la Bursa locurilor de muncă. Bursa Tineretului se înscrie în seria de evenimente dedicate Zilei Naţionale a Tineretului 2013”, a mai precizat Constanţa Anghel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumina Sfântă de la Ierusalim, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte

Sâmbătă, 4 mai 2013, de la orele 23.45, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte, va fi oficiată Slujba Învierii Domnului şi Sfânta Liturghie Arhierească, de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, alături de un sobor de preoţi şi diaconi. Aşa cum a devenit, deja, tradiţional, cu acest prilej, Înalt-preasfinţia Sa […]