Aplicarea noului Cod Silvic nu va ridica probleme deosebite în Dâmboviţa

0 0

costel predaÎn condiţiile în care, potrivit prevederilor noului Cod Silvic, masa lemnoasă urmează să nu mai fie vândută „pe picior”, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, Costel Preda, a apreciat că nu vor fi probleme deosebite.
„Se merge pe ideea să se vândă lemnul fasonat, scos la drumuri auto. La Dâmboviţa nu vor fi probleme, având în vedere că, din 140.000 mc, cât se exploatează anual, 80-90.000 mc tăiem în regie proprie”. Anticipând o asemenea schimbare, directorul executiv Costel Preda a dispus achiziţionarea, din profitul înregistrat în acest an, a trei tractoare forestiere, a unui TAF şi a 25 de motoferăstraie pentru dotarea echipelor de muncitori forestieri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Grădiniţă nouă, cu lacătul pe uşă

Cu eforturi financiare considerabile, la Cornăţelu a fost construită o grădiniţă nouă, într-o locaţie generoasă. Necazul este că prichindeii nu s-au mutat nici anul acesta în clădirea modernă, din simplul motiv că mai sunt unele lucrări de executat, inclusiv de asigurat dotările şi utilităţile. „Când n-au mai fost bani, constructorul […]