ALDE Dâmboviţa, cu un nou Birou Politic Judeţean interimar

0 0

ALDE Dâmboviţa are un nou Birou Politic Judeţean interimar. Este format din preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, şapte vicepreşedinţi aleşi cu responsabilităţi pe zone – Constantin Nicolae, Cosmin Bozieru, viceprimarul comunei Ociţa, Daniel Drăgoi, consilierul orăşenesc de la Găeşti – Aurelian Socoteanu, Florin Preda – consilier local Malu cu Flori, Bogdan Manole – secretarul ALDE Dâmboviţa şi Ionuţ Niţă. Din noul BPJ ALDE Dâmboviţa mai fac parte 15 membrii, cinci supleanţi iar de drept mai fac parte reprezentanţii organizaţiilor ALDE Dâmboviţa de la tineret, seniori, femei şi minorităţi.
Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre a vorbit şi despre faptul că deja Organizaţia Dâmboviţa a intrat în campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale.
ALDE Dâmboviţa are o sarcină bine trasată şi anume Călin Popescu Tăriceanu să ajungă în turul doi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

11,66 milioane de lei pentru un parc în suprafaţă de cinci hectare, lângă Complexul de Nataţie

„Proiectul celui mai mare parc care va fi construit în municipiul Târgovişte, dacă ne raportăm la ultimii 50 de ani, a primit finanţare. Astfel, în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte, pe o suprafaţă de aproximativ 50.000 de mp, va fi implementată o investiţie care presupune amenajarea unui spaţiu verde […]