A crescut uşor numărul de locuri de muncă vacante

Ş.E.
0 0

ajofmSemn că vine primăvara, nu chiar acum, dar „e pe vine”, este numărul uşor crescut de locuri de muncă vacante. De obicei, când vremea permite, activităţile în construcţii sunt reluate şi aşa creşte numărul persoanelor active.
În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la acest moment 77 de locuri de muncă. Dintre acestea, trei sunt pentru persoanele cu studii superioare – şef şantier, şef formaţie, agent turism în afacerii, iar 39 sunt pentru persoanele calificate.
Ocupaţiile cele mai solicitate sunt cele de vânzător; confecţioner articole textile, tâmplar; şofer.
La acestea se adaugă 35 de locuri de muncă vacante pentru muncitorii necalificaţi cu preponderenţă în industria confecţiilor textile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Drogurile "4-MA" interzise, PENTRU CĂ FAC RAVAGII

Comisia Europeană a propus interzicerea în întreaga UE a drogului „4-MA”, o substanţă de sinteză cu efecte fizice similare celor provocate de amfetamină. Comisia a solicitat statelor membre ale UE să prevină răspândirea liberă a drogului pe teritoriul Europei, prin impunerea unor măsuri de control asupra acestuia. 4-metilamfetamina, sau 4-MA, […]