A ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție

Date:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către o femeie de 21 de ani  cu privire la faptul că are un conflict cu fost concubin, un bărbat de 23 de ani.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că, în jurul orei 00:50, bărbatul ar fi încălcat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție, respectiv nu ar fi respectat obligația de a păstra o distanță de 100 de metri, s-ar fi apropiat de femeie și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore un bărbat.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor prevăzute de art. 38 și dispuse prin ordinul de protecție,  faptă prevăzută de art. 47 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...