Situație dramatică în învățământul dâmbovițean: Peste 21% din elevi în activitate online, înaintea vacanței anticipate

Date:

Din ultima situație epidemiologică la nivelul unităților de învățământ preuniversitar, prezentată miercuri seara de ISJ Dâmbovița, reiese clar că lucrurile s-au înrăutățit considerabil. Concret, în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Dâmbovița, situația epidemiologică din mediul școlar, cumulată în ultimele 14 zile, este următoarea:

  • În scenariul 1 (cu toate grupele/clasele în sistem față în față) mai funcționează 391 de unități (din 497), cu 52507 preșcolari/elevi.
  • Alte 72 de unități de învățământ desfășoară activitatea față în față, dar care au cel puțin o clasă/grupă în sistem online. Sunt 16 unități de învățământ cu activitatea față în față suspendată integral sau parțial, ca urmare a aplicării art. 3 alin. (2) din ordinul comun (solicitare a unității și aprobare ISJ) și încă 18 unități de învățământ integral în sistem online în urma aplicării art. 6 alin. (9) din ordinul comun (aviz DSP/ISJ, hotărâre CJSU).
  • 164 de clase au activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate (5.12%), cu 14046 elevi care continuă activitatea în sistem online (21,10%).
    În ultimele două săptămâni au fost confirmați cu covid 253 depreșcolari/elevi confirmați Covid-19 (0,38%) și 147 salariați din sistem (2,27%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 citate memorabile din lumea imobiliarelor de lux

În lumea imobiliarelor de lux, cuvintele sunt mai mult...

Top 4 Tendințe de Modă pentru Sezonul Primăvară-Vară

Fiecare sezon de modă vine cu o schimbare de...

La Bălteni, mascații au intervenit cu focuri de armă 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați...

Polițiștii  dâmbovițeni au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au...