2,7 miliarde de lei pentru schemele de plăţi directe şi măsuri de piaţă

0 0

vaciA fost aprobată hotărârea de guvern privind alocarea fondurilor aferente finanţării schemelor de plăţi directe şi pentru plata măsurilor de piaţă. Suma totală este de 2,7 miliarde lei, beneficiarii schemelor de plăţi unice pe suprafaţă fiind cei peste un milion de fermieri pentru care s-a efectuat verificarea condiţiilor de eligibilitate.
Suma totală destinată plăţilor unice pe suprafaţă este de 2,48 miliarde lei, diferenţa până la 2,7 miliarde fiind destinată măsurilor de piaţă derulate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, cum ar fi susţinerea primelor de asigurare, ajutorul financiar pentru grupurile de producători din sectorul de legume fructe. Din aceeaşi diferenţă sunt acordate ajutorul specific pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate, ajutorul specific pentru îmbunătăţirea calităţii în sectorul agriculturii ecologice şi sunt finanţate programul naţional agricol şi programele laptele şi cornul şi de încurajare a consumului de fructe în şcoli.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevii de la Şcoala Coresi, în vizită la Centrul de Prevenire a Criminalităţii

Zilele trecute, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii din Târgovişte, a avut loc o întâlnire a poliţiştilor cu elevii Şcolii Coresi – clasele a Vl-a A şi a Vl-a B. „Activitatea de informare pe tema prevenirii violenţelor, atât în mediul şcolar, cât şi în afara acestuia, se înscrie în Programul […]