Zilele Cetăţii Târgovişte, în siguranţă

În perioada 7-9 septembrie a.c, în municipiul Târgovişte se vor desfăşura activităţi cultur-al-artistice şi tradiţionale ocazionate de „Zilele Cetăţii”. Pentru ca manifestările să decurgă în condiţii de normali-tate, se vor constitui dispozitive de ordine şi siguranţă publică formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi celelalte autorităţi pentru a asigura un climat propice în zonele de desfăşurare şi adiacente.
Jandarmii vor fi prezenţi zilnic în mijlocul cetăţenilor, în echipe independente având ca misiune prevenirea şi combaterea eventualelor fapte antisociale.
Având în vedere analiza situaţiei operative înregistrată în anii precedenţi, când s-a înregistrat o mare fluenţă de persoane, adresăm participanţilor următoarele recomandări preventive:
– să evite consumul excesiv de alcool;
– să nu poarte asupra lor arme albe sau de foc;
– să aducă la cunoştinţa forţelor de ordine eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol; – să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pe DN1A - Crevedia, o basculantă încărcată cu nisip s-a ciocnit frontal cu un microbuz

Accident grav pe DN1A în localitatea dâmboviţeană Crevedia. O basculantă încărcată cu nisip s-a ciocnit frontal cu un microbuz. În urma impactului patru persoane au fost rănite, una dintre acestea a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări, se pare că la basculanta încărcată cu […]