Vitezomanii în vizorul poliţiştilor de la Răcari

0 0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari, sprijiniţi de efective de la Secţia nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, îndeosebi a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. În urma activităţilor din teren, poliţiştii au legitimat 45 de persoane şi au controlat 41 de autovehicule.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 38 pentru viteză excesivă. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 28.098 de lei Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 8 permise de conducere.Poliţia rutieră le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic şi să circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile de drum.Nu uitaţi! Cu cât viteza de deplasare este mai mare, probabilitatea producerii unui accident rutier creşte!
Măsuri preventive dispuse faţă
de persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat
Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de cele două persoane de 24 şi 45 de ani, bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: Poliţiştii de la prevenire au demarat campania "Hoţii îţi invadează intimitatea"

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii de la Biroul Ordine Publică au organizat, pe raza municipiului Târgovişte, o activitate informativ-preventivă în cadrul campaniei „Hoţii îţi invadează intimi-tatea”. Campania este iniţiată în cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Prod S.A. Arad, fiind […]