„Verde la educaţie pentru circulaţie”

0 0

Poliţiştii dâmboviţeni de la rutieră şi reprezentaţii Lidl au susţinut o nouă lecţie de educaţie rutieră în cadrul campaniei „Verde la educaţie pentru circulaţie”.
Astfel, poliţiştii au fost prezenţi în parcările magazinelor Lidl din judeţ pentru a le explica participanţilor semnele şi regulile de circulaţie şi pentru a le oferi sfaturi pentru siguranţa pietonală.
Lecţia a debutat printr-o sesiune teoretică, prin intermediul căreia cei mici au aflat informaţii despre semnele rutiere, dar şi care sunt cele mai importante reguli de respectat atunci când A urmat partea interactivă, cu exerciţii practice, în care copiii au pus în aplicare informaţiile primite – recunoaşterea corectă a semnelor şi jocuri de traversare.
La final, cei mici au primit mai multe premii pentru participarea activă la lecţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Pucioasa a avut loc Adunarea Trimestrială a Asociaţiei Naţionale a Staţiunilor Balneare şi Balneoclimatice din România

Oraşul Pucioasa a fost gazda Adunării Trimestriale a Asociaţiei Naţionale a Staţiunilor Balneare şi Balneoclimatice din România. Oficiile de gazdă au fost făcute de primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana care este din luna mai a acestui an, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Staţiunilor Balneare şi Balneoclimatice din România. Nu au […]