UNPR Dâmboviţa se reorganizează

0 0

Joi seară, a avut loc Biroul Politic Judeţean al UNPR Dâmboviţa. Lucrările au fost conduse de preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea. În cadrul şedinţei s-a discutat despre situaţia în care se află procesul dintre UNPR şi AEP.Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea este încrezător că instanţa va da câştig de cauză UNPR iar aleşii locali UNPR îşi vor recupera banii cheltuiţi în campania electorală din iunie 2016.
„Pe 6 iunie Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea UNPR, astfel încât toţi cei care au contribuit cu sume la campania electorală din iunie 2016, să-şi poată recupera banii.În sensul acesta, pe data de 11 august,AEP a reformulat apel, este un termen pe 26 octombrie şi vă spun că nu avem niciun dubiu că toţi consilierii noştri îşi vor recupera banii”, a afirmat preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea.
Un alt subiect dezbătut, a fost cel legat stadiul procesului unde se judecă cauza dintre cele două formţiuni politice UNPR şi PMP.Foarte clar şi răspicat, preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea a spus că UNPR există.
Unul dintre obiectivele prioritare pentru conducerea UNPR Dâmboviţa în această perioadă este reorganizarea în cele 89 de localităţi dâmboviţene.
Mesajul preşedintelui UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea către aleşii locali ai UNPR din localităţile dâmboviţene, a fost foarte clar, şi anume să reprezinte interesele cetăţenilor în consiliile locale, ba mai mult să pună umărul şi să-i sprijine pe primari în demersurile necesare pentru a putea implenta investiţiile prin PNDL 2.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Un copac pentru sănătatea ta"

Administraţia publică locală pune umărul la transformarea Fieniului într-un oraş mai verde. Peste 30 de persoane au participat, vineri, la acţiunea „Un copac pentru sănătatea ta”, o acţiune de plantare a aproximativ 300 de copăcei în oraşul Fieni. Înarmaţi cu casmale şi lopeţi, voluntarii au pornit prin oraşul Fieni şi […]