Un jandarm, la încheierea mandatului de onoare în instituţia „Oamenilor de arme”

0 0

După 24 de ani de carieră militară, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a trecut în rezervă cu drept la pensie.
Plutonierul-adjutant Manea lon-Dorin şi-a desfăşurat activitatea în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale la Judecătoria Răcari, precum şi pe linie de ordine publică în aceeaşi localitate.
În cadrul activităţii festive dedicate colegului nostru jandarm, desfăşurată cu respectarea măsurilor de protecţie, colonel Matei Viorel, inspector şef al Jandarmeriei Dâmboviţa i-a acordat o diplomă la încheierea mandatului de onoare în instituţia „Oamenilor de arme”, pentru devotamentul, profesionalismul, constanţa şi loialitatea manifestate de-a lungul carierei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii dâmboviţeni continuă să acţioneze pentru siguranţa cetăţenilor

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii alături de jandarmi şi poliţişti locali, au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Dâmboviţa, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor, fiind intensificate activităţile de verificare în zonele aglomerate, pieţe, centre comerciale şi societăţi comerciale.Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost legitimate peste 2.000 de persoane […]