Trei ore s-au luptat cu flăcările izbucnite la o casă

0 0

Pompierii de la Detaşamentul Pucioasa şi Garda Fieni au fost alertaţi şi au intervenit cu trei autospeciale şi un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Dealu Frumos, comuna Pietroşiţa.
La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la acoperişul şi interiorul locuinţei.
A fost o intervenţie dificilă şi de durată, pompierii reuşind lichidarea incendiului după aproape 3 ore de luptă cu flăcările, salvând din calea acestora o anexă gospodărească.

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de cca. 150 mp, tavan şi pereţi (din paiantă), elemente de tâmplărie (din lemn), pardoseală (din lemn), obiecte de mobilier, produse electrocasnice şi materiale textile.
Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

ATENŢIE la utilizarea instalaţiilor electrice!
Pentru siguranţa locuinţei sau

gospodăriei dumneavoastră:

  • NU utilizaţi instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizaţi numai aparatură electrică omologată!
  • NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!
    Cetăţeni, nu uitaţi! Printr-un comportament

preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.
„PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AMENZI pentru cei care ies din casă noaptea, fără motiv

Începând de luni, 09.11.200, ora 00.00, au intrat în vigoare restricţii mult mai dure în România, o carantină parţială.Aceste măsuri au venit ca urmare a ultimelor zile în care au fost înregistrate creşteri record al numărului de cazuri de infectare cu COVID-19.Autorităţile iau măsuri drastice şi fac un apel către […]