Tânăr aflat în carantină, depistat de jandarmii dâmboviţeni pe stradă

Un dâmboviţean, aflat în carantină la domiciliu, a fost depistat de jandarmi în timp ce se plimba prin municipiul Târgovişte. O patrulă de jandarmerie, care acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale a oprit un tânăr la intrarea în parchul Chindia, deoarece acesta nu purta mască de protecţie.
Jandarmii i-au adus la cunoştinţă că măsura purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din oraş, a fost instituită în mod obligatoriu pentru toţi cetăţenii, pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2.
În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că tânărul, în vârstă de 20 de ani, figura în carantină la domiciliu, după ce sa întors dintr-o ţară străină cu un risc epidemiologic ridicat. Întrebat despre motivul pentru care a plecat din locuinţă, acesta a afirmat cu indiferenţă că este sănătos şi vrea să se plimbe prin parc. Jandarmii i-au întocmit tânărului actele de sesizare pentru zădărnicirea combaterii bolilor, acestea fiind înaintate autorităţilor competente, pentru continuarea cercetărilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii dâmboviţeni sunt la datorie

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării următoarelor meciuri de fotbal din Campionatul Naţional 2020 – 2021, astfel: CSM Flacăra Moreni – CSM Alexandria, meci de liga a III-a, vineri, 6 noiembrie a.c., începând cu ora 14.00, pe Stadionul „Flacăra” din muncipiul Moreni; AFC […]