Sub aburii alcoolului şi fără permis

0 0

Doi bărbaţi de 21 şi 31 de ani, din Răcari şi Comişani, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar un alt bărbat de 45 de ani, din Lun-guleţu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.
Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au oprit pentru control, pe raza localităţii Lunguleţu, o motocicletă condusă de un bărbat de 33 de ani, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că numărul de înmatriculare montat pe motocicletă este fals, acesteia fiindu-i atribuit un alt număr.
Un alt bărbat de 37 de ani, din Comişani, este cercetat de poliţişti după ce a fost surprins în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie peste de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, poliţiştii au depistat, pe raza localităţii Şuţa Seacă, un tânăr de 17 ani, din Raciu, în timp ce conducea un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fiţi prudenţi! Nu lăsaţi bunuri de valoare sau bani în autoturism!

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi de 45 şi 49 de ani, din localitatea Româneşti şi municipiul Bucureşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt şi complicitate la infracţiunea de furt.Din cercetări a reieşti că, la data de 6 iulie a.c., cei în […]