„Singurul beneficiu al bugetului pe 2019 este majorarea alocaţiilor” -susţin liberalii dâmboviţeni

0 0

„Partidul Naţional Liberal – Filiala Dâmboviţa consideră că singurul beneficiu net al bugetului din acest an este majorarea alocaţiilor pentru copii, impusă de Partidul Naţional Liberal printr-un amendament votat în Parlament.
Datorită Partidului Naţional Liberal, alocaţiile copiilor vor creşte de la 1 Martie de la 200 lei la 300 lei pe lună pentru copiii cu vârsta până la doi ani şi de la 84 lei la 150 lei pe lună pentru copiii între 2 şi 18 ani.
Bugetul PSD – ALDE se bazează pe o creştere economică nerealistă de 5,5% în condiţiile în care anul trecut au prognozat o creştere de 6,1% şi au încheiat 2018 cu 4,1%, iar pentru 2019 Comisia Europeană estimează 3,8 %”, se arată într-un comunicat de presă.
Liberalii mai susţin că bugetul PSD – ALDE pe 2019 este un buget care nu clădeşte nimic: niciun spital şi nici un tronson de autostradă important iar „guvernul PSD – ALDE taie prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat pensiile românilor, împiedicând creşterea punctului de pensie de la 1 ianuarie cu 9% şi având creşterea pensiilor pentru data de 1 septembrie, cu o creştere de 15%”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DGASPC Dâmboviţa pregăteşte planul de acţiune privind serviciile sociale administrate şi finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pentru 2019

La sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC Dâmboviţa), s-a desfăşurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici şi privaţi care activează în domeniul asistenţei sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acţiune privind serviciile sociale administrate şi finanţate din […]